Să fac o pagină cu mai mult conținut sau mai puțin ca să nu dea omul scroll din greu?

Dacă știi clar că autostrada X te duce la Brașov, așa-i că o parcurgi pe toată deoarece știi că în final vei ajunge în Brașov?

Exact la fel este și cu o pagină din site-ul tău sau cu un articol.

Cât de lungă sau scurtă să fie pagina X din site? Nu vrem să-i punem pe utilizatori să dea prea mult scroll

Stai liniștit. Atât timp cât pe pagina X se află conținut foarte valoros și relevant pentru rezolvarea problemei mele, atunci voi da scroll cât va fi nevoie.

Când se oprește omul din mâncat? Când s-a săturat și nu mai are nevoie. La fel și pe pagina ta. Utilizatorul intră pe pagina ta, dă scroll în jos cât dă, mai dă ce mai dă și la un moment dat când ajunge la conținut care nu-l mai interesează, iese de pe pagină.

Întrebarea reală pe care ar trebui să ți-o pui este: cum fac să pun în această pagină conținut cât se poate de valoros și captivant pentru publicul meu țintă

Dacă pe pagina ta se află conținut care nu răspunde la nevoile mele imediate, voi ieși de pe aceasta indiferent cât de lungă sau scurtă e.

Focusează-te să fii cât mai la obiect, captivant și inspirat în ceea ce scrii, fără să bați câmpii pe timpul oamenilor și nu va mai trebui să te gândești niciodată la lungimea paginii din site.

Have fun!


Cu drag, Esenţialul™.

Esențialul™ ajută coachi și terapeuți să-și monetizeze munca prin branding și marketing făcute cu claritate, simplitate și esențialism.

Vrei să lucrezi cu Esențialul™?

Da, am un proiect