Articole.

Învață cum să ai un site esențial, un brand memorabil și un marketing atrăgător citind articolele scrise de Esențialul™.

cap de om cu natura înăuntru pe fundal roz

De ce să-ți faci site cu cineva care înțelege natura umană

Degeaba ai un expert care face de 10 ani site-uri, programare și web design dacă nu are și câțiva ani de meditație, sport, contemplare, filozofie și practica observării interioare. Vezi de ce zic asta…

Citește continuarea

neo oprește gloanțe

Acel moment când îți lansezi un site și crezi că lumea se oprește în loc pentru tine

În acest articol te ajut să scapi de așteptări nerealiste ca să te asiguri că îți faci un site cât mai relevant, valoros și la obiect pentru publicul tău țintă.

Citește continuarea

Un banc de pesti galbeni si un peste rosu

Vreau un site unic și diferit față de celelalte

Îți arăt în acest articol că a avea un site unic și diferit la design este dezavantajos în realitate. Iar la sfârșit îți spun și ce ar trebui de fapt să fie unic și diferit pe site-ul tău.

Citește continuarea

text letters

Să fac o pagină cu mai mult conținut sau mai puțin ca să nu dea omul scroll din greu?

Dacă știi clar că autostrada X te duce la Brașov, așa-i că o parcurgi pe toată deoarece știi că în final vei ajunge în Brașov? Exact la fel este și cu o pagină din site-ul tău sau cu un articol.

Citește continuarea

contact form

De ce să nu pui formular de contact pe site-ul tău

Formularul de contact creează un sentiment de nesiguranță. Pentru că nu știi unde se duce mesajul și nu știi dacă a ajuns cu adevărat la omul pe care ai vrut să-l contactezi.

Citește continuarea

superman

3 criterii esențiale pentru un brand memorabil și de impact

Vrei să-ți construiești un proiect care să devină în timp un brand memorabil și cu impact în percepția oamenilor? Te invit să mergem la esența lucrurilor și să studiem cele 3 criterii esențiale pentru un astfel de brand.

Citește continuarea

treasure

Articolul care îți arată câtă valoare îi oferi de fapt clientului într-o ședință

Ești coach sau terapeut și nu prea ai curaj să încasezi bani de la clienți? Sau crezi că nu oferi mare valoare ca să meriți să fii plătit gras? În acest articol îți arăt că sunt 3 tipuri de valoare pe care i le oferi clienților tăi…

Citește continuarea

marketplace

Cum să ieși în evidență într-o piață suprasaturată de oferte?

Este simplu, dacă știi din ce unghi să privești lucrurile. Piața este foarte aglomerată cu superficialitate, oferte de suprafață și mult zgomot neesențial. Ai observat?

Citește continuarea

Mergi la pagina de Facebook.